Nejnovější čísla

Poslední evidované číslo Datum zaevidování
World Grain: international business magazine for grain, flour and feed

roč.35:č.13(2017)

20180123
Oberhessische naturwissenschaftliche Zeitschrift

roč.53(1991)

20180118
Čtenář: měsíčník pro práci se čtenářem

roč.70:č.1(2018)

20180118
Natura Sloveniae: revija za terensko biologijo = Journal of field biology

roč.19:č.1(2017)

20180117
Acta biologica slovenica

roč.60:č.1(2017)

20180117
Applied economic perspectives and policy

roč.39:č.4(2017)

20180117
Zpravodaj Svazu chovatelů a plemenné knihy českého strakatého skotu

roč.2017:č.3(2017)

20180117
Statisztikai negyedévi közlemények = Bulletin statistique trimestriel hongrois = Ungarische statistische Vierteljahrshefte /Ungarn. Központi Statisztikai Hivatal

1957

20180117
Roľnícke noviny: dvojtýždeník venovaný potrebám roľníctva

roč.2017:č.51(2017)

20180117
Zvěrokruh: časopis Komory veterinárních lékařů České republiky

roč.25:č.1(2018)

20180116
Zeitschrift Für Induktive Abstammungs- und Vererbungslehre

roč.74(1937-1938)

20180112
Journal of food composition and analysis: an official publication of the United Nations University, International Network of Food Data Systems

roč.65(2018)

20180112
Preslia = Preslia: Časopis České botanické společnosti

roč.89:č.4(2017)

20180111
Plant breeding = Zeitschrift für Pflanzenzüchtung

roč.136:č.6(2017)

20180110
Nature: international weekly journal of science

roč.552:č.7685(2018)

20180110
European journal of agronomy

roč.92(2018)

20180105
Vočarstvo = Journal of pomology /Naučno voćarsko društvo Srbije i Crne Gore

roč.51:č.3-4(2017)

20180103
Ökoenergie: Magazin zur Főrderung erneuerbarer Energie und der Energieeffizienz

roč.2017:č.107-108(2017)

20171229
Černostrakaté novinky: Svaz chovatelů holštýnského skotu ČR

roč.2017:č.3(2017)

20171229
Chov skotu

roč.14:č.6(2017)

20171227
Zpravodaj Svazu chovatelů ovcí a koz v ČR

roč.2017:č.4(2017)

20171227
Voprosy ekonomiki

č.1-6(1979)

20171221
Živa

roč.65:č.6(2017)

20171219
Biologia: journal of Slovak Academy of Sciences

roč.72:č.8(2017)

20171218
Šumava: čtvrtletník správy NP a CHKO Šumava - příroda - zajímavosti - historie

roč.22:č.4(2017) ZIMA + volně vloýžený list, plakát a pohlednice

20171218
Organic agriculture

roč.7:č.4(2017)

20171215
Zpravodaj ČSCHMS: časopis Českého svazu chovatelů masného skotu Praha

roč.24:č.4(2017)

20171215
Agrospoj: Informační týdeník pro podnikatele

roč.28:almanach inzerentů(2018)

20171214
Vesci Nacyjanal'naj akademii navuk Belarusi.Seryja agrarnych navuk

roč.2017:č.3(2017)

20171213
Acari: Bibliographia acarologica

roč.17:č.3(2017)

20171213
Vesci Nacyjanal'naj akademii navuk Belarusi.Seryja bijalagičnych navuk

roč.2017:č.3(2017)

20171213
Zpravodaj Českého zahrádkářského svazu

roč.2016:č.2(2016)

20171212
Zeitschrift für Morphologie und Ökologie der Tiere

roč.60(1967)

20171207
Zpravodaj AGRObase: Informační noviny Agrární komory České republiky

roč.2017:č.6(2017)

20171207
Záhradkár: Odborný časopis pre pestovateľov ovocia, zeleniny a kvetov

roč.53:č.11(2017)+...a voní zdravím(volně vložený složený list)

20171207
Žemes úkio mokslai = Agricultural Sciences = Selskochozjajstvennaja nauka

roč.24:č.2(2017)

20171205
Züchtungskunde

roč.89:č.6(2017)

20171123
Počvoznanie, agrochimija i ekologija = Soil science agrochemistry and ecology

roč.50:č.3-4(2016)

20171114
Zpravodaj Sdružení absolventů a přátel lesnických škol píseckých

roč.2017:č.1(2017)

20171110
Wiadomości zootechniczne

roč.55:č.2(2017)

20171106
Slovak journal of animal science

roč.50:č.2(2017)

20171101
Èkologija i životnyj mir: meždunarodnyj naučno-praktičeskij žurnal

roč.2017:č.1(2017)

20171101
Journal of veterinary research /[National Veterinary Research Institute ; ed. in chief Beata Cuvelier-Mizak]

roč.61:č.3(2017)

20171101
American journal of agricultural economics

roč.99:č.5(2017)

20171025
Silva Balcanica

roč.2016:č.2(2016)

20171012
Soil Research

roč.8(1943-1944)

20171012
Nauka za gorata = Forest Science

roč.52:č.1-2(2016)

20171012
Plant breeding and seed science

roč.73(2016)

20171009
Polish journal of soil science /Polish Academy of Sciences, Committe of Soil Science and Agricultural Chemistry

vol.49:no.2(2016)

20171009
Bio & natur: magazín zdravého životního stylu

č.27(2017)JARO

20171006