Nejnovější čísla

Poslední evidované číslo Datum zaevidování
Zpravodaj Svazu chovatelů a plemenné knihy českého strakatého skotu

roč.2018:č.1-3(2018)

20180424
Berichte der Deutschen Botanischen Gesellschaft

roč.56(1938)

20180417
Žurnal ekspedimentalnoj i teoretičeskoj fiziki

roč.35:č.10-12(1958)

20180417
Studia dipterologica: Zeitschrift für Taxonomie, Systematik, Ökologie und Faunistik der Zweiflügler (Diptera)

roč.22:č.2(2015)

20180416
Japanese journal of crop science = Nihon Sakumotsu Gakkai Kiji

roč.87:č.1(2018)

20180411
Biochimica et biophysica acta: international journal of biochemistry and biophysics

sv.511(1978)

20180405
K počátkům zemědělství na Předním východě /

roč.26:č.1-6(1978)

20180330
Mitteilungen aus der Biologischen Bundesanstalt für Land- und Forstwirtschaft

roč.194(1980)

20180328
European journal of plant pathology

roč.150:č.4(2018)

20180328
Annales Agronomiques: Annales de l'Institut National de La Recherche Agronomique

roč.31:č.1-4(1980)

20180320
Bayerisches landwirtschaftliches Jahrbuch

roč.66:č.7-8(1989)+zvl.č.

20180320
Zahraniční obchod: měsíčník FMZO pro teorii a praxi vnějších ekonomických vztahů

č.1-12(1976)

20180319
Annali della Facoltà di Agraria

roč.45(1985)

20180314
Plant breeding and genetics newsletter

č.40(2018)

20180307
Canadian journal of fisheries and aquatic sciences

roč.44:č.1-2(1987)příl.

20180306
Veterinarna sbirka

roč.67(1970)

20180306
Beskydy = The Beskids bulletin

roč.10:č.1-2(2017)

20180221
Genetics: a periodical record of investigations bearing on heredity and variation

roč.84(1976)

20180220
Plant and Soil

vol.422:n.1-2(2018)

20180219
Research in pig breeding = Výzkum v chovu prasat

roč.11:č.2(2017)

20180219
Züchtungskunde

roč.90:č.1-6(2018)

20180213
Biuletyn Instytutu hodowli i aklimatyzacji roślin = Bulletin of Plant Breeding and Acclimatization Institute

roč.2017:č.281(2017)

20180209
Journal of animal science

roč.95:č.12(2017)

20180206
Czech cooperator

roč.2017:č.1(2017)

20180131
Svět potravin: podporováno Potravinářskou komorou ČR

roč.2018:č.2(2018)

20180131
British Friesian Journal

roč.21(1939)

20180129
Oberhessische naturwissenschaftliche Zeitschrift

roč.53(1991)

20180118
Statisztikai negyedévi közlemények = Bulletin statistique trimestriel hongrois = Ungarische statistische Vierteljahrshefte /Ungarn. Központi Statisztikai Hivatal

1957

20180117
Zeitschrift Für Induktive Abstammungs- und Vererbungslehre

roč.74(1937-1938)

20180112
Voprosy ekonomiki

č.1-6(1979)

20171221
Acari: Bibliographia acarologica

roč.17:č.3(2017)

20171213
Zeitschrift für Morphologie und Ökologie der Tiere

roč.60(1967)

20171207
World Grain: international business magazine for grain, flour and feed

roč.35:č.10-13(2017)

20171114
Wiadomości zootechniczne

roč.55:č.2(2017)

20171106
Èkologija i životnyj mir: meždunarodnyj naučno-praktičeskij žurnal

roč.2017:č.1(2017)

20171101
Soil Research

roč.8(1943-1944)

20171012
Plant breeding and seed science

roč.73(2016)

20171009
Bio & natur: magazín zdravého životního stylu

č.27(2017)JARO

20171006
Naše úřední čeština: list pro osvětu a tříbení české řeči úřední

roč.12(1933)

20171002
Melišův rozhled: illustrovaný časopis věnovaný pokrokům v rolnictví, chovu a léčbě domácích zvířat, ovocnictví, zahradnicví, včelařství, zdravotnictví, domácím hospodářství a příbuzných odvětvích

roč.28(1914)

20171002
Řeznicko-uzenářské noviny: list Společenstva řezníků a uzenářů Čech, Moravy a Slezska

roč.2017:č.3(2017)

20170919
Agrarmanager :

č.9-10(2017)+příl.

20170912
Southern Dairy Products Journal

roč.79(1966)

20170904
Zpravodaj ochrany lesa

č.19-21(2016-2018)

20170904
Acta technologica agriculturae = Scientifical Journal for Agricultural Engineering = Vedecký časopis pre mechanizáciu poľnohospodárstva

roč.20:č.1-4(2017)

20170822
Indian Journal of Agricultural Sciences

roč.87:č.7(2017)

20170810
Carpathian journal of food science and technology /North University of Baia Mare, Chemistry-Biology Department

roč.9:č.1(2017)

20170804
Rivista di economia agraria: studi di economia agraria, politica agraria, sociologia rurale /Istituto Nazionale di Economia Agraria

roč.71:č.3(2016)

20170724
Verhandlungen der Forst-Section für Mähren und Schlesien

1888

20170711
Research EU.Results magazine /European Commission

roč.2017:č.63-67(2017)

20170710