Přejít k hlavnímu obsahu

Main navigation

  • Domů
  • Periodika
Domů

Informace

Aplikace běží ve zkušebním provozu, prosíme o shovívavost :)

kontakt

Knihovna Antonína Švehly
Slezská 100/7
120 00 Praha 2
Zobrazit na mapě

Ústav zemědělské ekonomiky a informací
Mánesova 1453/75
120 00 Praha 2

Hledat

User account menu

  • Přihlásit se

konzervárenství

Výzkum a praxe v průmyslu zpracování ovoce a zeleniny a ve vinařství.$$n4-5
Konserventechnische Informationen für die Obst- und Gemüseverwertung, Fleisch- und Feinkostkonserven-Industrie /Konserventechnisches Praktikum Hermann Ohler
Konserven-Zeitung: Fachblatt für die Fabrikation der Gemüse-, Obst-, Fleisch- und Fischkonserven, Präserven und Nährmittel
Subscribe to konzervárenství